Stenbergsgruppen förenas i kunskap och engagemang

Vi på Stenbergs är en del av Stenbergsgruppen som tillsammans tar din verksamhet till nya nivåer. Som leverantör av maskiner, verktyg och tjänster ser Stenbergsgruppen till att göra din vardag enklare och mer lönsam – mer som en partner än en leverantör. Så har det varit sedan 2011 när J2L Holding AB förvärvade AB Sigfrid Stenberg och dess dotterbolag.

Vår gemensamma målsättning

När våra kunder blir mer effektiva skapas lönsamma företag. Det är vad vi strävar efter och vad Sverige behöver. Tillsammans löser vi utmaningar och skapar framgång. Oavsett om det gäller CNC-maskiner, industritvättar eller verktyg är Stenbergsgruppen din pålitliga partner för industriella lösningar.

Euromaskin

Sedan 1984 har Euromaskin varit en trogen partner inom finbearbetning, industritvätt och vätskerening. Deras industriella expertis har gjort dem till en representant för några av Europas främsta tillverkare.

Sjöborgs

Sjöborgs Maskin tillhandahåller högkvalitativa produkter inom skärande bearbetning samt tolkning av gängor och hål.

De jobbar för att hitta lösningar som effektiviserar, förbättrar och förenklar. I slutändan handlar det om att skapa ett mervärde för dig. Den filosofin har Sjöborgs haft sedan 1951.

Flextek

Flextek har varit en naturlig partner för metallindustrin i Danmark sedan 1946, då företaget grundades.
De kombinerar hög kompetens, kreativt tänkande och den senaste tekniken för att öka sina kunders produktivitet. Flextek är återförsäljare för bl.a Okuma, YCM, Star och Ibarmia.

Akutservice
Martin Thörn Affärsområdeschef Tjänster & Eftermarknad

036-30 44 54 martin.thorn@stenbergs.se

Hans Kilén Teknisk Support

036-30 44 14 hans.kilen@stenbergs.se

Malin Sandberg Serviceledare

036-30 44 17 malin.sandberg@stenbergs.se

Akutservice