Stenbergs är din långsiktiga partner som finns med dig i alla led

För att du ska ha en hög tillgänglighet på din maskinanläggning finns vi med dig i alla lägen. Som en aktiv och lyhörd partner erbjuder vi lösningar inom allt från teknisk support till akutservice, förebyggande underhåll och utbildning. Vi gör det med tekniskt kunnande kombinerat med lång erfarenhet och hög kompetens. I slutändan förstår vi att det handlar om att öka din produktivitet och lönsamhet.

Stenbergsjouren

Då vi strävar efter att våra kunder ska vara de mest lönsamma vill vi att du som kund ska ha så hög tillgänglighet på din maskinutrustning som möjligt.

Mellan kl. 07.00–22.00, måndag till torsdag, kan du alltid höra av dig till Stenbergsjouren för snabb, kostnadsfri rådgivning. Jourhavande tekniker hjälper dig med dina frågor och funderingar.
Är maskinen internetansluten kan vi även felsöka via remote service.

Under vår semesterperiod veckorna 27 – 31 hanteras ärenden under dagtid 08:00 – 17:00.

Vi strävar efter att leverera reservdelar på kortast möjliga tid för att stödja snabb produktionsstart vid problem. För detta lagerhåller Stenbergs ett stort antal reservdelar. Detta möjliggör också att vi kan i förväg skicka reservdelar för felsökning på plats. Vi når ut till en stor del av våra kunder med budfrakt inom 3,5h.
Vår kompetenta personal hjälper dig att hitta rätt reservdel till din maskin.

Kontakta reservdelar:
Telefon: 036-30 44 10
E-post: spareparts@stenbergs.se
Eller registrera din beställning/förfrågan på reservdelar via formuläret.
Registreringen kan ske dygnet runt och våra reservdelssäljare hanterar ditt ärende nästa arbetsdag.

Vi har tekniska experter inom områden såsom styrsystem, elteknik, mekanik, mät och säkerhetsteknik. Vår samlade kunskap och erfarenhet som finns att tillgå i hela landet är en garanti för att underhållet av maskinerna sker med omsorg och att akuta fel kan åtgärdas snabbt och säkert utan onödiga omvägar.

För att säkerställa att vi kommer med rätt kompetens utbildas våra tekniker kontinuerligt av våra leverantörer. Våra tekniker har också genomgått utbildning som är kopplade till personsäkerhet – Heta Arbeten, Kran och Lyft, Brandsäkerhetsutbildning. Vi är också registrerade i enlighet med Entrépasset från SSG.

Förebyggande underhåll är ett enkelt sätt att öka produktiviteten och undvika överraskningar.
Underhållet är A och O, både dagligt underhåll som utförs av operatören och det förebyggande underhållet som utförs av Stenbergs eller av oss hos er utbildad personal.

Genom att etablera fasta rutiner undviker man att köra slut på maskinen och kan förhoppningsvis begränsa antal akuta servicetillfällen. Underhållet ger också möjlighet för dig att under tiden utbilda personalen när anläggningen ändå står still. Omfattningen av det förebyggande underhållet anpassas till dina önskemål och behov. Rekommendationer om vilket dagligt underhåll som bör göras och hur ofta, ger vi på Stenbergs redan i samband med maskinleveranser.

Vilket förebyggande underhåll som passar för just er maskin kan Johan Sörmander hjälpa er med.

Med Stenbergs kundwebb kan du enkelt följa historiken på dina maskiner.

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Martin Thörn eller Johan Sörmander för att få inloggningsuppgifter.

Maskiner mår givetvis bäst om någon bryr sig om dem. Med serviceavtal kan du öka tillgängligheten i din utrustning. Vi erbjuder avtal för både enskilda maskiner och hela produktionsanläggningar.

Hur vill ni att service skall skötas hos er, berätta för oss så skräddarsyr vi ett förslag för er.
Kontakta Martin Thörn
för mer information.

Akutservice
Martin Thörn Affärsområdeschef Tjänster & Eftermarknad

036-30 44 54 martin.thorn@stenbergs.se

Hans Kilén Teknisk Support

036-30 44 14 hans.kilen@stenbergs.se

Malin Sandberg Serviceledare

036-30 44 17 malin.sandberg@stenbergs.se

Akutservice